| CURREN : | |||
|---|---|---|---|
| GDM 101 | Gıda Mühendisliğine Giriş D+U : (2+0), AKTS :3 | Undergraduate Program (Daytime) | |
| GDM 451 | Kanatlı Eti Bilim ve Teknolojisi D+U : (3+0), AKTS :5 | Undergraduate Program (Daytime) | |
| GDM 825 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | Undergraduate Program (Daytime) | |
| GDM 310 | Et ve Et Ürünleri Teknolojisi D+U : (2+2), AKTS :5 | Undergraduate Program (Daytime) | |
| GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | Undergraduate Program (Daytime) | |
| GDM 825 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | Undergraduate Program (Daytime) | |
| GDM 497 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | Undergraduate Program (Daytime) | |
| GDM 825 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | Undergraduate Program (Daytime) | |
| GDM 827 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | Undergraduate Program (Daytime) | |
| GDM 101 | Gıda Mühendisliğine Giriş D+U : (2+0), AKTS :3 | Undergraduate Program (Daytime) | |
| GDM 829 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | Undergraduate Program (Daytime) | |
| GDM 310 | Et ve Et Ürünleri Teknolojisi D+U : (2+2), AKTS :5 | Undergraduate Program (Daytime) | |
| GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | Undergraduate Program (Daytime) | |
| GDM 515 | Et Teknolojisinde Yeni Gelişmeler D+U : (3+0), AKTS :6 | Undergraduate Program (Daytime) | |
| GDM 829 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | Undergraduate Program (Daytime) | |
| GDM 101 | Gıda Mühendisliğine Giriş D+U : (2+0), AKTS :3 | Undergraduate Program (Daytime) | |
| GDM 491 | Uygulamalı Mühendislik Deneyimi Eğitimi D+U : (5+10), AKTS :15 | Undergraduate Program (Daytime) | |
| GDM 811 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | Undergraduate Program (Daytime) | |
| GDM 904 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | Undergraduate Program (Daytime) | |
| UNI 101 | Üniversite Yaşamına Giriş D+U : (1+0), AKTS :0 | Undergraduate Program (Daytime) | |
| GDM 310 | Et ve Et Ürünleri Teknolojisi D+U : (2+2), AKTS :5 | Undergraduate Program (Daytime) | |
| GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | Undergraduate Program (Daytime) | |
| GDM 515 | Et Teknolojisinde Yeni Gelişmeler D+U : (3+0), AKTS :6 | Undergraduate Program (Daytime) | |
| GDM 827 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | Undergraduate Program (Daytime) | |
| GDM 919 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | Undergraduate Program (Daytime) | |
| GDM 101 | Gıda Mühendisliğine Giriş D+U : (2+0), AKTS :3 | Undergraduate Program (Daytime) | |
| GDM 491 | Uygulamalı Mühendislik Deneyimi Eğitimi D+U : (5+10), AKTS :18 | Undergraduate Program (Daytime) | |
| GDM 528 | Et Teknolojisinde Kalite Kontrol D+U : (3+0), AKTS :6 | Undergraduate Program (Daytime) | |
| GDM 827 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | Undergraduate Program (Daytime) | |
| GDM 919 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | Undergraduate Program (Daytime) | |
| UNI 101 | Üniversite Yaşamına Giriş D+U : (1+0), AKTS :0 | Undergraduate Program (Daytime) | |
| GDM 310 | Et ve Et Ürünleri Teknolojisi D+U : (2+2), AKTS :5 | Undergraduate Program (Daytime) | |
| GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | Undergraduate Program (Daytime) | |
| GDM 515 | Et Teknolojisinde Yeni Gelişmeler D+U : (3+0), AKTS :6 | Undergraduate Program (Daytime) | |
| GDM 811 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | Undergraduate Program (Daytime) | |
| GDM 919 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | Undergraduate Program (Daytime) | |
| GDM 101 | Gıda Mühendisliğine Giriş D+U : (2+0), AKTS :3 | Undergraduate Program (Daytime) | |
| GDM 528 | Et Teknolojisinde Kalite Kontrol D+U : (3+0), AKTS :6 | Undergraduate Program (Daytime) | |
| GDM 825 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | Undergraduate Program (Daytime) | |
| GDM 914 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | Undergraduate Program (Daytime) | |
| UNI 101 | Üniversite Yaşamına Giriş D+U : (1+0), AKTS :0 | Undergraduate Program (Daytime) | |
Contact
gyaldirak@sakarya.edu.tr+90 (264) 295 54 54